Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un bărbat din Lunca Mureşului, prins la volan în Câmpia Turzii, fără permis. Şi femeia care i-a dat maşina este în vizorul Poliţiei

Publicat

sofer volan

volan 1 Un bărbat de 42 de ani din Lunca Mureşului (Alba) este cercetat de Poliţia Câmpia Turzii, după ce a fost prins la volanul unui autoturism, fără permis. Şi femeia care i-a încredinţat maşina s-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Cluj, duminică, în jurul orei 20.10, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii l-au depistat, pe strada Laminoriştilor, pe un bărbat de 42 de ani, din localitatea Lunca Mureşului, în timp ce conducea un autoturism auto fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii o cercetează şi pe o femeie de 41 de ani, care i-ar fi încredinţat acestuia autovehiculul, cunoscând faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax