Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Dosar penal pentru un cetățean ucrainean domiciliat în Cîmpeni, pentru vânzare ilegală de artificii și petarde

Publicat

petarde

În apropierea Revelionului, în cadrul acțiunii naționale „Foc de artificii”, polițiștii au constatat mai multe infracțiuni privind operațiuni ilegale cu articole pirotehnice. Aceștia au confiscat peste 16.000 de artificii și petarde destinate comercializării neautorizate. Una dintre cele mai ample astfel de acțiuni s-a petrecut la vineri, când oamenii legii au întocmit un dosar penal pe numele unui cetățean ucrainean cu domiciliul în Cîmpeni.

În data de 28 decembrie 2012, în jurul orelor 11.30, poliţiştii din Cîmpeni, l-au identificat pe V.G., cetăţean ukrainian cu domiciliul în Cimpeni, în timp ce încerca să comercializeze 15.040 articole pirotehnice din clasele I şi II (petarde şi artificii), deţinute ilegal şi fără a poseda autorizaţie pentru a efectua operaţiuni cu obiecte pirotehnice.

Obiectele pirotehnice au fost confiscate iar faţă de suspect a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 37 alin. 1 din Legea nr. 126/1995 republicată.

Vedeți aici care sunt condițiile legale de utilizare a pirotehnicelor.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gavrila

    duminică, 30.12.2012 at 18:11

    Rugam pe aceasta cale primaria orasului Cimpeni sa evacueze tzigania reprezentata de tarabele acestor rusi (ucrainieni wtf 🙁 din cadrul pietei din Cimpeni. Sursa de pericole si evaziune fiscala cat incape.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax