Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un poliţist acuzat că a agresat un localnic din comuna Crăciunelu de Jos. Cauza se judecă la Tribunalul Alba

Publicat

pol

La Tribunalul Alba se va judeca, din februarie, un dosar în care şeful postului de poliţie din comuna Crăciunelu de Jos este acuzat că a agresat un localnic. Poliţistul riscă până la 3 ani de închisoare.

Agentul şef Radu Bara este acuzat de purtare abuzivă, de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Acesta a lovit un bărbat aflat în stare de ebrietate, cu bâta, peste mână şi i-a fracturat oasele degetelor. Scandalul a pornit în curtea şcolii la care învaţă fiul bărbatului, după care omul a ajuns la poliţie. După audieri, poliţistul l-a urmărit şi, când s-a prins de gardul unei consătence, l-a lovit, la scenă fiind martori mai mulţi localnici. Omul legii a relatat însă că victima s-a lovit când a căzut. Faptele s-au petrecut în martie anul trecut.

Potrivit certificatului medico-legal, bărbatul a avut nevoie de 45-55 de zile de îngrijiri medicale. Din expertizele cerute de procurori, la Alba şi la Cluj, a reieşit că victima a fost rănită prin lovire şi nu prin cădere.

Primul termen în acest dosar este programat pentru 17 februarie, iar poliţistul şi-a pierdut funcţia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax