Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr care vindea ilegal peste 14.000 de petarde şi pocnitori, în piaţă, la Alba Iulia

articole pirotehnice

Publicat

Peste 14.000 de produse cu conţinut pirotehnic au fost confiscate, miercuri, de polițiștii din Alba Iulia, în urma unui control efectuat în zona unei pieţe din municipiu. Un tânăr s-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, în 20 decembrie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 28 de ani, din Alba Iulia, bănuit de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Poliţiştii au găsit în autoturismul bărbatului 14.694 de obiecte cu conţinut pirotehnic (petarde şi pocnitori), pe care bărbatul ar fi încercat să le comercializeze, în mod ilegal.

Obiectele cu conţinut pirotehnic au fost confiscate, iar faţă de bărbat a fost întocmit dosar penal, în conformitate cu prevederile art. 37 Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Cercetările sunt continuate.

sursa foto: Poliţia Română – IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei Instalatorul

    joi, 21.12.2017 at 14:33

    si azi sunt tiganii cu petarde in piata cetate , parcare kaufland si parcare profi, au si parfumuri si telefoane furate ! se vine la minori petarde cu 5-30 lei cutia si parfumuri cu 20-80 lei si telefoane de la 50 pana la 300 lei… politia sta la caldurica ca afara e frig si mai bine arde gazul de pomana pe banii publici !

    Azi personal am vazut cum militenii de la locala o trecut cu masina pe langa ei si nici nu au oprit … pai ce facem ii tinem pe comunitari sa suga banii public aiurea ? alo hava pune comunitari la treaba ca nu e vacanta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate