Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr de 23 de ani din Blaj. A alimentat autoturismul într-o benzinărie din Alba Iulia, dar a ”uitat” să plătească

Publicat

benzina Un tânăr de 23 de ani din Blaj este cercetat de polițiști pentru furt. Acesta și-a alimentat autoturismul la o stație de carburanți din municipiul Alba Iulia și a plecat fără să achite contravaloarea carburantului, cauzând un prejudiciu în valoare de 400 lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr din municipiul Blaj ca persoană bănuită de comiterea unui furt de combustibil de o stație de carburanți din Alba Iulia.

În sarcina lui N.C.L., de 23 de ani, s-a reținut faptul că, în data de 18 ianuarie 2015, a alimentat autoturismul la o stație de carburanți din Alba Iulia și a plecat fără să achite contravaloarea carburantului. Prejudiciul cauzat prin fapta sa este în valoare de 300 de lei.

Față de N.C.L. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax