Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru un tânăr din Alba Iulia care şi-a atacat colegul de serviciu cu un cuţit

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia s-a ales de Sărbători cu dosar penal, după ce l-a agresat şi ameninţat cu moartea pe un coleg de serviciu. Incidentul a avut loc în sediul unei societăţi comerciale din municipiu, iar oamenii legii au fos solicitaţi să intervină la faţa locului.

În data de 23 decembrie, orele 16.44, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către F. F., de 29 de ani din Alba Iulia, cu privire la faptul că a fost agresat şi ameninţat cu moartea de către un alt bărbat, în timp ce se aflau în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

Patrula de siguranţă publică, deplasată imediat la fata locului l-a identificat în incinta societăţii comerciale pe autorul agresiunii, T.I. (26 de ani), din Alba Iulia, angajat al societăţii comerciale, iar din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între cei doi bărbaţi a avut loc un conflict spontan generat de modul în care agresorul îşi îndeplineşte obligaţiile de serviciu, în timpul căruia T.I. i-a aplicat lovituri cu pumnul in zona feţei lui F.F. şi l-a ameninţat cu un cuţit pe care-l avea asupra sa.

Faţă de T.I. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi port fără drept, în locuri publice, al cuţitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax