Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosar penal pentru un tânăr din Alba Iulia, după ce a încercat să determine o femeie să practice prostituția

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat penal după ce a încercat să determine o tânără să practice prostituţia, marți, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Femeia a reușit să-l reclame pe agresor la jandarmi, care în scurt timp l-au prins pe bărbat. 

Fapta s-a petrecut pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, marţi, şi a fost semnalată prin apel la 112 chiar de potenţiala victimă. Jandarmii care s-au deplasat la faţa locului au gasit o femeie care le-a relatat că un bărbat a încercat, prin ameninţări cu acte de violenţă la adresa sa şi a soţului, să o determine să practice prostituţia.

Cel indicat de femeie a fost identificat în scurt timp de jandarmi ca fiind Cornel B. de 22 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia. Acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba unde, în urma verificărilor efectuate, existând suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunea de ameninţare.

Pe numele acestuia a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate și urmează ca agresorul să fie înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax