Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr din Șpring. A furat un tractor de jucărie și o bicicletă

Publicat

bicicleta

Un tânăr de 17 ani din Șpring a furat un tractor de jucărie și o bicicletă. Pentru faptele sale s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru furt calificat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 septembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Șpring a fost sesizaţi de către un tânăr din comună, cu privire la faptul că i-a fost furată bicicleta ce o lăsase în faţa unui local public din comună.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 17 ani, din comună, care, în noaptea de 9/10 septembrie 2018, ar fi profitat de faptul că bicicleta a fost lăsată neasigurată şi ar fi sustras-o din faţa localului public. Tot atunci, tânărul ar fi sustras şi un tractor de jucărie lăsat în apropierea locului din care a fost sustrasă bicicleta.

Poliţiştii au reuşit să recupereze bunurile sustrase, acestea fiind restituite păgubiţilor, iar faţă de tânărul bănuit de comiterea furturilor au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax