Connect with us
Publicitate

AIUD

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după o ședință de Consiliu Local a municipiului Aiud. Ce s-a întâmplat

Publicat

primaria aiud

O ședință de Consiliu Local a municipiului Aiud ”s-a încheiat” cu un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Mai exact, în urma ședinței de Consiliu Local din data de 19 martie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, miercuri, 25 martie, a fost înregistrată o plângere penală, au declarat pentru Alba24.ro, reprezentanții Parchetului.

Plângerea se referă la nerespectarea distanței de 1 metru față de o altă persoană.

”În cursul zilei de 25.03.2020, în urma formulării unei plângeri penale, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin.(l) C. Pen..

Conform celor sesizate prin plângere, s-au încălcat recomandările epidemiologilor și ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență de a păstra distanța de 1 metru față de o altă persoană.

Cercetările se efectuează în continuare de organele de cercetare penală din cadrul IPJ Alba, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Contactați de Alba24.ro, reprezentanții Primăriei Aiud au declarat că nu pot comenta până nu au o poziție oficială din partea autorităților de cercetare.

Menționăm că măsurile dispuse în prezenta cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în nici un fel principiul prezumției de nevinovăție.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax