Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”: Petru Şerpu vrea afară din arest

Publicat

Petru Şerpu, unul dintre inculpaţii judecaţi în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, vrea afară din arest. Acesta consideră că nu reprezintă un pericol pentru societate şi nu mai există motive pentru care să fie privat de libertate.

Petru Şerpu a formulat cerere de eliberare sub control judiciar, însă magistraţii Tribunalului Alba au apreciat că inculpatul trebuie să rămână în continuare în arest preventiv alături de celelalte 10 persoane judecate sub acuzaţii de săvârşire a infracţiunilor de trafic de minori, prostituţie şi proxenetism. Recursul formulat de Petru Şerpu împotriva hotărârii Tribunalului Alba din data de 24 februarie a fost judecat luni, de magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, recursul formulat de inculpat a fost respins, iar acesta rămâne în continuare după gratii.

Reamintim că în acelaşi dosar mai sunt judecaţi şi Teodor Victor Şchiop, Nicolae Viorel Muntean, Gabriel Antoniu Bakai (cunoscut şi ca „Gabin”), Ioan Nicolae Roşca (zis „Joni”), Sergiu Andrei Cândea (zis „Sega”), Ioan Nicolae Decean, Gheorghe Lupu, Claudiu Vulpe (zis „Fox”), Adrian Bălan, Virgil Alin Dura (zis „Dragonu”) şi Raul Hancheş (zis „Pricu”).
O parte dintre membrii grupării sunt în arest preventiv, doi sunt daţi în urmărire internaţională, iar restul au avut interdicţie de a părăsi ţara. Din ultima categorie fac parte şi doi oameni de afaceri italieni. Este vorba despre Luca Anversa, patronul firmei de construcţii „Pomponio” SA Alba Iulia şi Luigi Saviato, partener de afaceri cu Anversa, la un hotel din comuna Gârbova. Cei doi sunt acuzaţi de instigare la şantaj şi şantaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sorin

    luni, 28.02.2011 at 19:23

    ce lipsa de prrofesinalitate, caracteritica in Alba Iulia, lui Saviato Luigi i s-au ridicat toate restrictiile in ca de acum doua saptamini !!! Dezinformare humanum est !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax