Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosare de violență în familie la Teiuș. Un bărbat și-a amenințat soția, iar altul a bătut-o pe mama prietenei sale

Publicat

Doi bărbați din Teiuș s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie, respectiv amenințare.

Unul și-a amenințat soția, iar celălalt a agresat-o pe mama prietenei sale.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 21 august, polițiștii din Teiuș au fost sesizați de către o femeie de 40 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost amenințată de soț.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu.

Bărbatului în vârstă de 41 de ani i-a fost interzis să se apropie de soția sa, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Duminică, 22 august, polițiștii din Teiuș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie, faptă care ar fi fost săvârșită de un bărbat de 33 de ani, din Teiuș.

În aceeași zi, în jurul orei 18,30, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o pe mama concubinei sale.

În urma interpretării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că față de bărbat se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Acestuia i-a fost interzis să se apropie de mama concubinei sale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax