Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru comerţ ilegal de produse pirotehnice, în Alba. Controale ale poliţiştilor la magazine şi în pieţe

Publicat

Poliţiştii din Alba au întocmit patru dosare penale pentru operaţiuni ilegale cu articole pirotehnice fără drept, în urma unei acţiuni desfăşurate marţi, la magazine specializate, în pieţe şi alte locuri publice. Au confiscate în total peste 250 de produse pirotehnice.

O firmă din Alba Iulia avea expuse şi oferea spre vânzare 12 produse pirotehnice, deşi societatea nu este autorizată pentru efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice.

De asemenea, în piaţa agroalimentară din Cartierul Cetate, a fost identificat Gheorghe-Adrian I. de 35 de ani din municipiul Alba Iulia, care aveau asupra sa şi ofereau spre vânzare 180 articole pirotehnice deşi acesta nu era autorizat în acest sens de către ITM Alba şi organele de poliţie conform Legii 126/1995.

Au mai fost identificaţi un minor din Zlatna care avea asupra sa 19 produse pirotehnice şi un tânăr de 18 ani din oraşul Abrud care avea asupra sa 47 de produse pirotehnice.

Şi în perioada următoare poliţiştii vor continua acţiunile pentru identificarea persoanelor care încalcă prevederile legale şi deţin, comercializează sau folosesc produse pirotehnice fără a fi autorizaţi în acest scop.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax