Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru doi bărbaţi, din Cergău şi Dealu Bistrii. Au condus maşini neînmatriculate sau fără permis şi cu alcool “la bord”

Publicat

politie

Masina Politie MCV Doi bărbaţi din Alba s-au ales, miercuri, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Unul dintre ei a condus o maşină neînmatriculată, iar celălalt a fost prins la volanul unui autoturism, fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 11.13, poliţiştii din cadrul Oraşului Abrud şi Postului de Poliţie Bucium l-au depistat pe un bărbat de 23 de ani, din localitatea Dealu Bistrii, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, având autorizația de circulație provizorie expirată.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În jurul orei 19.18, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, Postului de Poliție Mihalț şi Postului de Poliție Cergău l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din comuna Cergău, în timp ce conducea un autoturism, pe raza satului Lupu, fără ca acesta să posede permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Întrucât M.I. emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,28 alcool pur in aerul expirat.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax