Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru doi șoferi din Sâncel și Alba Iulia. Unul dintre ei avea alcool „la bord” şi celălalt conducea o maşină neînmatriculată

Publicat

actiune poliita În prag de sărbători, doi șoferi din Sîncel și Alba Iulia s-au ales cu dosar penal. Polițiști i-au depistat conducând sub influența alcoolului, respectiv un autoturism neînmatriculat.

La data de 23 decembrie, în jurul orei 21.45, patrula intercomunală din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei l-a depistat pe S.M.G., de 45 de ani, din comuna Sîncel, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Iclod, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de S.M.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 23 decembrie, în jurul orei 19.35, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au oprit, pentru control, un autoturism ce era condus pe B-dul Republicii din Alba Iulia, de către T.S., un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat era radiat din circulaţie, de autorităţile spaniole, din octombrie 2012.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax