Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru doi tineri, din Stremţ şi Aiud. Au furat bani, bijuterii şi alte bunuri din locuinţe

Publicat

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Stremţ, şi alt tânăr, de 28 de ani, din Aiud, a fost identificaţi de Poliţie ca persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe.

În nopţile de 18/19 şi 21/22 iulie, tânărul din Stremţ ar fi pătruns, prin efracţie, în două case şi ar fi sustras bani, bijuterii, un telefon şi alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80% şi restituit păgubiţilor.

Faţă de tânărul bănuit de comiterea faptelor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, din municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o locuinţă de pe raza municipiului.

În 17 ianuarie 2018, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, într-o casă şi ar fi sustras mai multe bijuterii, în valoare de peste 2.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei păgubite.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax