Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere, în Alba. Bărbați cercetaţi de Poliţia Rutieră pentru alcool la volan sau conducere fără permis

Publicat

politie

masina politie rutiera Șase bărbaţi s-au ales cu dosare penale în weekendul trecut, după ce poliţiştii din Alba i-au surprins pe drumurile publice, la volanul unor maşini, sub influenţa alcoolului sau fără permis. Este cazul unor conducători auto din Aiud, Alba Iulia, Bistrița Năsăud, Prahova și Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 ianuarie, în jurul orei 08.30, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe D 107H, pe raza localităţii Galda de Jos, pe un bărbat de 35 de ani din comuna Telciu, judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Vineri, 8 ianuarie, ora 13.08, pe strada Moţilor din Aiud, poliţiştii rutieri din Aiud au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiu.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de

0,72 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Sâmbătă, 9 ianuarie, la ora 07.40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oprit pentru control, un autoturism condus pe C-lea Moţilor din Alba Iulia, de un bărbat de 57 de ani, din Plopeni, judeţul Prahova.

În urma testării conductorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot sâmbătă, 9 ianuarie, în jurul orei 19.40, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Crăciunelu de Jos, au oprit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din luna mai 2015.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 10 ianuarie, în jurul orei 01.50, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânărul conducător auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Duminică, 10 ianuarie, ora 19.55, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat, pe raza localităţii Rădeşti, pe un bărbat de 36 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei,

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax