Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere, în judeţul Alba. Bărbaţi cercetaţi de Poliţia Rutieră pentru alcool la volan şi conducere fără permis

Publicat

actiune politisti alba Patru bărbaţi au avut „ghinionul” să fie prinşi în trafic de polițiștii din Alba, marți, la volan sub influenţa alcoolului, fără permis sau conducând autovehicule radiate din circulaţie. Doi șoferi din Alba Iulia și Zlatna au fost prinși conducând autoturisme cu alcool „la bord”, un tânăr din Sebeș a fost depistat la volan fără permis, iar un altul din județul Neamț a fost prins la volanul unui autoturism radiat din circulație de către autoritățile germane.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 decembrie, în jurul orei 16.50, pe DN 14B, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe M.M.G., de 29 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie, de către autorităţile germane, din septembrie 2015. Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Tot marți, 15 decembrie, în jurul orei 20.45, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe B.I., de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Limba, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de B.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În noaptea de 15/16 decembrie, în jurul orei 24.00, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe M.S., de 20 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dorin Pavel din Sebeş, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de M.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Tot în noaptea de 15/16 decembrie, în jurul orei 23.00, poliţiştii din Zlatna, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, pe raza oraşului, au oprit un autoturism condus de P.V.I., 27 de ani, din Alba Iulia, care era sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de P.V.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax