Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere, în judeţul Alba. Bărbaţi cercetaţi pentru alcool la volan sau conducere fără permis

Publicat

etilotestTrei șoferi din comuna Valea Lungă, municipiul Aiud și comuna Bucerdea Grânoasă sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși conducând sub influența alcoolului sau fără a poseda permis. Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Aiud a fost depistat de polițiști, la volanul unui autoturism, cu 0,70 mg/litru alcool „la bord” și fără permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 februarie, în jurul orei 20.30, polițiști ai posturilor comunale de poliție Valea Lungă şi Cenade, în timp ce executau activități comune de patrulare și supraveghere al traficului rutier, l-au depistat pe P.E.V., de 46 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de P.E.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 21 februarie, în jurul orei 2.00, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud au oprit, pentru control, pe strada Unirii din Aiud, un autoturism condus de G.I., un bărbat de 39 de ani, din municipiul Aiud.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de G.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Sâmbătă, 20 februarie, în jurul orei 20.15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, l-au depistat pe M.G., de 51 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un tractor, pe DN 14 B, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de M.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate