Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru patru şoferi din judeţul Alba: Poliţiştii i-au prins în timp ce conduceau fără permis şi sub influenţa alcoolului

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri din Alba au identificat pe raza județului patru bărbaţi care conduceau autovehicule fără permis şi sub influenţa alcoolului. Aceştia s-au ales cu dosare penale.

Sâmbătă, la ora 18.36, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe P.N., de 52 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, pe raza localității Ghirbom, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de P.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală.

Sâmbătă la ora 22.25, pe raza localităţii Tărtăria, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control o motocicletă condusă de S.R.V., de 29 de ani, din comuna Săliștea. În urma testării motociclistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de S.R.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

În aceeași zi, la ora 23.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au depistat, pe raza localităţii Draşov, pe B.G., de 29 de ani, din comuna Doştat, care, fiind sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, circula cu un moped. În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş unde i-a fost recoltată o mostră de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele mopedistului a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Duminică, la ora 12.25, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat, pe strada Arieșului din municipiu, pe S.I., de 67 de ani, din Alba Iulia, care circula cu un moped, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Faţă de mopedist a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax