Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Dosare penale pentru şoferi prinşi la volan sub influenţa alcoolului. Bărbaţi din Aiud şi Cîmpeni, cercetaţi de poliţişti

Publicat

Polițiștii au întocmit actele premergătoare cercetării  pentru doi bărbaţi din județul Alba. Unul dintre aceștia, un bărbat de 39 de ani din Aiud, a fost prins conducând cu o alcoolemie de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cel de-al doilea, un tânăr de 25 de ani din Cîmpeni, a refuzat să se supună recoltării probelor biologice de sânge, după ce polițiștii au constatat că mirosea a alcool.

Joi la ora 07.50, poliţiştii rutieri din Aiud au oprit pentru control, pe strada Ion Creangă din Aiud, un autoturism condus de S.G., de 39 de ani, din municipiu. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de S.G. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Vineri dimineața la ora 4.30 poliţiştii rutieri din Cîmpeni au oprit pentru control, pe strada Revoluţiei din oraş, un autoturism condus de L.A.N., de 25 de ani, din Cîmpeni. Întrucât emana miros de alcool, conducătorul auto a fost testat cu fiola alcooltest al cărei reactiv s-a înverzit în proporţie de 80%, tânărul fiind condus la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni,. L.A.N. a refuzat să se supună recoltării probelor biologice de sânge, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz de a se supune recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax