Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru trei bărbați din Aiud: Au sustras peste 50 kg de cablu de aluminiu de pe un fost șantier. Prejudiciul a fost recuperat

Publicat

Trei bărbați din Aiud s-au ales cu dosare penale pentru furt, după ce au fost depistați de polițiști că au furat peste 50 kg de cablu de aluminiu de pe un fost șantier. Aceștia au predat metalul la un centru de colectare a fierului vechi, însă polițiștii l-au recuperat în totalitate și l-au înapoiat prejudiciaților.

La data de 28 februarie 2014, ora 10.30, agenţi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Aiud, au identificat trei persoane, din municipiul Aiud, suspecte de comiterea unui furt de fier vechi.

Poliţiştii au stabilit că Martin V., de 57 de ani, Ştefan V., de 32 de ani şi Dan V., de 26 de ani, toţi din municipiul Aiud, au sustras, din incinta sediului unui fost şantier situat în municipiul Aiud, cantitatea de 52,6 kg cablu aluminiu pe care ulterior l-au predat unui centru de colectare al fierului vechi.

Cablul sustras a fost ridicat de la centrul de colectare în vederea predării părţii vătămate, prejudiciul fiind astfel recuperat în totalitate.

Pe numele celor trei suspecţi s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt” , fapta prev. şi ped. de art. 228 al.1, din Codul penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax