Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru trei şoferi din Hopârta, Vadu Moților și Doștat. Au condus sub influenţa alcoolului şi doi dintre ei şi fără permis

Publicat

etilotest1Polițiștii rutieri din Alba au deschis dosare penale pe numele a trei conducători auto, cercetați pentru infracțiuni rutiere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar doi dintre aceștia au condus și fără permis auto. Un tânăr de 24 de ani din Doştat a produs şi accident.

Vineri, la ora 19.59, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe S.D.A., de 32 de ani, din comuna Hopârta, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Băgău, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În plus, poliţiştii au constatat de bărbatul era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de S.D.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Duminică, la ora 00.35, în timp ce acţionau pentru prevenirea accidentelor rutiere pe DN 75, poliţiştii din Câmpeni l-au depistat pe B.I.N., de 19 ani, din comuna Vadu Moţilor, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul suspendat.

Tot duminică, la ora 5.20, poliţiştii Postului de Poliţie Berghin au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe DJ 106I, între localităţile Berghin şi Ghirbom, soldat cu pagube materiale. C.A.V., de 24 de ani, din comuna Doştat, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a ajuns într-un canal colector de pe marginea părţii carosabile.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul conducător auto era sub influența alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.A.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax