Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru trei tineri Aiud: Au fost prinși în flagrant în timp ce furau componentele unui utilaj, aflat într-o carieră de piatră din Livezile

Publicat

Utilaj-furatTrei tineri din Aiud au fost prinși în flagrant de polițiști, în timp ce încercau să sustragă componente de pe un utilaj greu, aflat într-o carieră de piatră de pe raza localității Livezile.

Poliţiştii din Aiud au reușit prinderea, în flagrant delict, a trei tineri din Aiud, care încercau să sustragă mai multe componente de pe un utilaj greu, aflat într-o carieră de piatră de pe raza localităţii Livezile.

Astfel, la data de 13 februarie, în jurul orelor 12.30, în timp ce desfășurau activităţi de prevenire şi combatere a infracțiunilor împotriva patrimoniului, pe raza localităţii Livezile, poliţiştii din Aiud i-au prins în flagrant pe S.C.D., de 37 de ani, M.B.I., de 18 ani şi Ş.M.C., de 22 de ani, în timp ce încercau să demonteze mai multe motoare electrice de mare putere ce erau montate pe un utilaj greu folosit pentru exploatarea calcarului în carierea de piatră din comuna Livezile.

Faţă de cei trei tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax