Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru trei tineri din Bucerdea Grânoasă. Au fost prinși de polițiștii din Blaj, cu două biciclete furate

Publicat

furt bicicleta Trei tineri din Bucerdea Grânoasă, dintre care doi minori, sau ales cu dosare penale după ce au fost prinși de către polițiștii din Blaj având asupra lor două biciclete furate.

În dimineaţa zilei de 4 iunie, în jurul orelor 05.45, o patrulă mixtă de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, l-au identificat pe S.C.R., de 19 ani, din Bucerdea Grânoasă, care se deplasa pe strada Clujului din Blaj, împreună cu doi minori de 15 ani, din Bucerdea Grânoasă, având asupra lor două biciclete care s-au dovedit a fi furate.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că cei trei tineri au sustras bicicletele dintr-o scară de bloc, de pe strada Eroilor din Blaj, iar în cursul aceleiaşi nopţi, au distrus un panou publicitar aflat în dreptul unui magazin situat pe aceeaşi stradă.

Cele două biciclete au fost restituite proprietarilor, iar faţă de cei trei tineri au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate