Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosare penale pentru violență în familie la Teiuș și Baia de Arieș. Femei agresate de parteneri

Publicat

Două femei, din Teiuș și Baia de Arieș, au fost agresate de parteneri. Polițiștii au deschis dosare penale și au emis ordine de protecție provizorii. 

Potrivit IPJ Alba, luni, în jurul orei 14.50, polițiștii din Teiuș au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie din oraș, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către fostul soț.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu fosta sa soție, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Teiuș, ar fi agresat-o și amenințat-o.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și amenințare, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, pe numele său, un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile, prin care i-au interzis să se apropie de femeie.

Tot luni, în jurul orei 19.00, polițiștii din Baia de Arieș au fost sesizați de către o femeie, de 41 de ani, din Baia de Arieș, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul în vârstă de 43 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    marți, 24.05.2022 at 12:01

    Aceste sotii/ex.sotii, sa ceara Sfatul Dianei Sosoaca ! Daca ZDRAHONUL asta de muiere ar fi ” agresata, in 10-15′ ( Secunde ) l-ar face K.o. pe AGRESOR !!!!! Ministresa Egalitatii de SANSE, Gabita F(II ) REA Doarme In PAPUCII Ministerului ??????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax