Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul „Algeroco“: Afaceristul Gelu Iancu rămâne condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare. Are de plătit daune de peste 2 milioane euro

Publicat

Tribunalul Alba a menținut, în rejudecare, decizia pronunțată în urmă cu 1 an în dosarul fraudei de peste 2 milioane de euro de la societatea ”Algeroco” SRL Baia de Arieș. Instanța l-a condamnat marți, 3 decembrie 2013, pe omul de afaceri Gelu Iancu la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare, precum și la plata unor daune totale de peste 11 milioane de lei.

Dosarul a revenit pentru a fi rejudecat la Tribunal, în faza de apel, ca urmare a unei decizii a Curții de Apel Alba Iulia din iunie 2013.

Omul de afaceri Gelu Iancu a scăpat de una dintre faptele penale de care este acuzat în cadrul procesului. Este judecat de șapte ani pentru ilegalităţi comise pe vremea când era proprietarul societăţii Algeroco SRL Baia de Arieş. Afaceristul rămâne condamnat la de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru delapidare. Tribunalul Alba a constatat prescrierea infracţiunii de evaziune fiscală.

Citeşte mai multe detalii despre acest caz pe Anchete.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate