Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul CRIMEI de la Partoș. Mărturia taximetristului care l-a dus pe Miki Lupu la Cluj, imediat după omor

Publicat

crima din partos, miki lupu

Procesul crimei de la Partoș a continuat la Tribunalul Alba, cu un nou termen. Doar unul dintre cei doi martori citați s-a prezentat. Este vorba despre taximetristul care l-a dus pe inculpatul Mădălin Miki Lupu la Cluj Napoca, imediat după crimă. Mărturia acestuia întărește poziția acuzării, plasându-l pe Lupu în Alba Iulia în ziua crimei, la o distanță foarte mică de casa familiei Drâmbărean și la scurt timp după producerea atacului, lucru important, chiar dacă acesta și-a recunoscut faptele. Celălalt martor citat luni nu s-a prezentat, dar va fi adus cu mandat la următorul termen de judecată.

De la locul crimei și până în Gara din Alba Iulia sunt aproximativ 1,4 kilometri, o distanță care poate fi străbătută pe jos în aproximativ 17 minute.

Taximetristul a povestit în fața instanței că în dimineața zilei în care s-a petrecut crima din Partoș, 14 iulie 2017, se afla în gara din Alba Iulia, în stația de Taxi. De el s-a apropiat un tânăr de 30 de ani cu o pată pe față, de fapt un tatuaj, cum avea să observe puțin mai târziu. L-a întrebat cât costă un drum până la Cluj. Taximetristul i-a cerut 250 de lei până la intrarea în Cluj și apoi a anunțat dispeceratul.

 

 

Mădălin Miki Lupu a plătit cursa, probabil chiar cu banii furați de la familia Drâmbărean, apoi s-a urcat în spate. Pe drum, cei doi au conversat destul de mult. Lupu i-a spus taximetristului că este cioban la Caransebeș și că merge la Botoșani pentru că urmează ziua lui de naștere. I-a spus până și că are cazier și că nu se poate angaja la o fabrică de confecții.

Întrebat de procuror, taximetristul a răspuns în fața instanței că Mădălin Miki Lupu nu era deloc agitat și a avut un comportament ”normal”. Nu părea să fie afectat de fapta pe care o comisese cu mai puțin de o oră înainte. De altfel, este acuzat de o a doua crimă, produsă după ce a ajuns acasă: de ziua lui, a ucis o bătrână din satul Coțușca (jud. Botoșani).

Citește și: VIDEO: RECONSTITUIREA CRIMEI de la Partoş: Miki Lupu, acuzat oficial de omor şi tâlhărie. Le-a povestit anchetatorilor filmul atacului

Reamintim că în 14 iulie 2017, dimineaţa, cu puțin înainte de ora 10.00, doi localnici din Alba Iulia, mamă şi fiu, au fost atacaţi în propria gospodărie, de un tânăr recidivist, care a intrat peste ei în curte şi în casă. Femeia a fost ucisă, iar bărbatul a ajuns în stare foarte gravă, după ce a fost bătut crunt.

Criminalul a ucis altă femeie, în gospodăria acesteia, în judeţul său de baştină, Botoşani, după două zile de la fapta din Alba Iulia, chiar de ziua lui de naştere. Din ambele locuinţe, tânărul a furat bani.

Mădălin Miki Lupu (24 de ani din Coţuşca, Botoşani) are 7 clase, este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru un viol comis în 2011. A ieșit din penitenciar în 2016, după cinci ani. Tatuat pe față și pe gât și tăiat pe membre, tânărul este extrem de periculos, şocând prin violenţa cu care a comis faptele. A fost prins la Botoşani, la scurt timp după a doua crimă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax