Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul de delapidare de la CEC Bank Zlatna: 19 păgubiţi au depus plângeri la Poliţie. Ancheta continuă

Publicat

cec bankPoliţia continuă ancheta în cazul clienţilor CEC Bank Zlatna care şi-au pierdut economiile după ce angajate ale instituţiei bancare s-au „servit” din conturi. În dosarul de delapidare au fost depuse mai multe plângeri din partea păgubiţilor.

Din datele comunicate de IPJ Alba, vineri, până la ora 12.00, erau înregistrate 19 de astfel de plângeri.

Reamintim că din primele date din acest caz, două surori din Zlatna, angajate la CEC Bank, au lăsat fără banii din conturi mai mulţi clienţi. Oamenii au descoperit neregulile abia când au mers să ceară extrase de cont şi, iniţial, acestea nu le-au eliberat.

Vezi şi Două angajate de la CEC Bank Zlatna, suspectate că au sustras bani din conturile clienților. Oamenii, disperați că au rămas fără economii

După ce vestea s-a răspândit printre localnici, aceştia au aglomerat unitatea bancară şi bancomatul, încercând să verifice dacă sunt şi ei păgubiţi sau să-şi transfere banii la altă unitate.

Potrivit IPJ Alba, ancheta este derulată în prezent pentru delapidare. Este posibil ca pe parcursul cercetărilor să se contureze şi alte infracţiuni.

Suma cu care au fost păgubiţi oamenii nu a fost făcută încă publică, însă unii localnici spun că sunt cazuri în care un client a pierdut mai multe zeci de mii de euro. Oamenii îşi ţineau banii la bancă după ce lucraseră în străinătate, dar şi din pensii sau din subvenţii de la stat.

Şi banca a început o anchetă internă, însă asigură că activitatea unităţii nu a fost afectată şi se desfăşoară în condiţii normale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax