Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dosarul de şantaj care în care este judecat grupul Trifa-Bălănel-Sicoe, pe masa magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia

Publicat

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au judecat, luni, apelul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba Iulia împotriva sentinţei pronunţate în dosarul de şantaj care îi are ca inculpaţi pe Solomon Sicoe, Adrian Trifa şi Adrian Bălan (Bălănel). Cei trei fac parte din lotul de infractori judecat în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, dar, în luna mai, judecătorii au decis disjungerea acestei cauze şi formarea unui dosar nou, de şantaj.

Motivele disjungerii acestui dosar au legătură cu faptul că Adrian Bălan, Adrian Trifa şi Solomon Sicoe au recunoscut acuzaţiile de şantaj care li se aduceau. În acest dosar are calitatea de parte vătămată omul de afaceri Luigi Saviato.

În 23 mai, inculpaţii au fost condamnaţi de Tribunalul Alba la pedepse cu închisoarea, dar şi la plata unor daune morale şi materiale către Luigi Saviato. Astfel, Solomon Sicoe a fost obligat de instanţă la plata unor sume de 875 de euro ( daune materiale) şi 500 de euro (daune morale) către Saviato, inculpatul Adian Bălan a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, iar Adrian Trifa la un an de închisoare cu suspendare.

Luni, Curtea de Apel Alba a avut de judecat apelul formulat de procurori în acest dosar. Vom reveni cu amănunte despre decizia magistraţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax