Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul femeii din Apuseni decedate după ce a atins un gard electric. Proprietarul terenului, condamnat la închisoare cu suspendare

Publicat

gard sarma Instanţa a pronunţat prima decizie în dosarul tragediei dintr-o localitate din Apuseni, în urma căreia o femeie de 68 de ani şi-a pierdut viaţa, pentru că a atins un gard conectat la reţea electrică de 220v. Proprietarul terenului şi gardului respectiv, un bărbat de 34 de ani, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Decizia de la Tribunalul Alba poate fi contestată.

Instanţa a decis 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi a dispus schimbarea încadrării juridice din omor în ucidere din culpă.

Remus Dorinel Cristea, din Poiana Vadului, a fost iniţial arestat preventiv, ulterior în arest la domiciliu şi apoi eliberat.

Detalii din ancheta procurorilor de pe lângă Tribunalul Alba: ”Luni, 11 iulie, după ce inculpatul, în prealabil şi-a împrejmuit grădina din spatele locuinţei cu un gard electric (fir textil cu inserţii metalice neizolate, conductoare de curent electric, folosit pentru paza animalelor), a conectat gardul respectiv la reţeaua electrică (la priza de 220 V), contrar instrucţiunilor de folosire a acestuia, plecând de acasă şi lăsându-l nesupravegheat, fapt care a condus la electrocutarea victimei C.P., în timp ce l-a atins. Victima a decedat imediat, deşi la faţa locului a sosit un echipaj medical de ambulanţă care a intervenit pentru acordarea primului ajutor”, susţin reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Femeia care şi-a pierdut viaţa avea 68 de ani. Aceasta ar fi încercat să treacă gardul de la grădina împrejmuită. Zona ar fi fost des folosită de localnici pentru a ajunge dintr-o parte în alta a satului. Proprietarul a ales varianta conectării la curent a gardului, pentru a proteja grădina de animale sălbatice, însă a utilizat sursa de la priza de 220 V.

VEZI: UPDATE TRAGEDIE în Apuseni: O femeie a MURIT după ce a atins un gard electric. Proprietarul, ARESTAT pentru OMOR

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax