Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Dosarul „Puiuleţ”, amânat la Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Dosarul lui Nicolae Puiuleţ şi al soţiei acestuia, Miorica Puiuleţ a avut, joi, un nou termen de judecată la Curtea de Apel Alba Iulia. Judecarea cauzei a fost însă amânată, deoarece avocatul celor doi nu s-a putut prezenta din motive medicale. Judecarea se va relua în 19 mai.

Reamintim că soţii Puiuleţ au fost condamnaţi, în 24 ianuarie, de Tribunalul Alba la la 4 ani de închisoare cu suspendare şi supraveghere pe o durată de 6 ani, pentru trafic de influenţă în formă continuată, respectiv complicitate la săvârşirea acestei infracţiuni. Nicolae Puiuleţ, fost angajat al Instituţiei Prefectului în funcţia de consilier şi soţia sa, Miorica Paraschiva Puiuleţ, au fost reţinuţi, la mijlocul lunii iunie a anului trecut, în urma unui flagrant organizat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în timp ce primeau de la un denunţător suma de 5.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax