Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul „STUPUL”: Inculpatul Florentin Felician Raţiu, reținut de polițiști. Are mandat de arestare şi era dat în urmărire naţională pentru furt

Publicat

Unul dintre inculpații în dosarul „Stupul” a fost identificat și reținut de polițiștii din Alba Iulia. Florentin Felician Raţiu avea emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru comiterea de furt calificat. Bărbatul din Deva a fost judecat în lipsă și a fost dat în urmărire națională încă din 17 decembrie anul trecut.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri ai Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba l-au identificat şi reţinut, marți, pe raza municipiului Alba Iulia, pe Florentin Felician Raţiu, de 34 de ani, din municipiul Deva, posesor al unui mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Alba Iulia, pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Reamintim că procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, în data de 22 octombrie punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a inculpaților Daniel Ghiţă, Paul Alexandru Bostan, Iulian Călin Urs şi Parizek Leonard-Anton, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la infracțiunea de furt calificat și asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni, iar pentru inculpatul Cristian Traian Furca s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi țara.

Inculpatul Florentin Felician Raţiu era plecat din țară, fiind cercetat în lipsă.

Procurorii au reţinut că, în perioada 2 august – 5 octombrie, inculpaţii au sustras 568 stupi cu albine în valoare de 402.700 lei de la cinci părți vătămate domiciliate pe raza județului Alba.

Florentin Felician Raţiu era dat în urmărire la nivel naţional, din data de 17 decembrie 2013. Acesta a fost reținut și depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Citeşte şi Percheziţii IPJ ALBA în cinci judeţe: 11 persoane suspecte de furt de stupi de albine. Prejudiciu estimat la 400.000 lei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax