Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dotări de ultimă generaţie pentru endoscopie digestivă, la Spitalul din Blaj. Investiții de peste 500.000 de lei

Publicat

Spitalul Municipal din Blaj vrea să achiziționeze două truse de videoendoscopie digestivă cu accesorii, pentru secția de Medicină Internă. 

Conducearea unității a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind achiziția a maxim două truse de videoendoscopie digestivă cu accesorii.

Valoarea totală estimată este între 252.100 și 504.200 de lei.

Spitalul Municipal Blaj este singura unitate spitalicească din municipiul Blaj, deservind totodată mai multe comune și sate din zona Podișului Târnavelor. Achiziția este necesară pentru dotarea Secției Boli Interne cu aparatură performantă, pentru a îmbunătăți calitatea actului medical.

La nivelul Spitalului Municipal Blaj există aparatură similară mai veche, care nu mai face față necesităților medicale. Astfel, prin achiziționarea noilor aparate se dorește îmbunătățirea calitătii actului medical, eficientizarea activității medicale din sălile de operații, obținerea de informații cât mai detaliate și corecte privitor la starea pacienților conectați la aparate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax