Connect with us
Publicitate

AIUD

Dotări noi la Spitalul Municipal Aiud. Turn de endoscopie, pentru compartimentul de Gastroenterologie

Publicat

spital aiud
Spitalul Municipal Aiud cumpără un turn de endoscopie în valoare de aproape 300.000 de lei, pentru dotarea compartimentului de Gastroenterologie. 

Spitalul Municipal Aiud a lansat marți, 21 iulie, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), un turn de endoscopie. Valoarea totală estimată este de 294.117,65 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, turnul de endoscopie se va instala în cadrul compartimentului de Gastroenterologie. Scopul achiziției este dotarea unității cu aparatură medicală de ultima generație, pentru a putea oferi servicii medicale de înaltă performanță, rezultând în creșterea acurateții diagnosticului gastroenterologic.

Produsul achiziționat este un turn de endoscopie, având următoare configurație: videogastroscop HDTV, videocolonoscop HDTV, videoprocesor și sursă de lumină, aspirator endoscopie, tester imersibilitate, monitor medical LCD/LED, troliu endoscopie, pompă peristaltică de apă pentru endoscoapele cu canal suplimentar de apă și pentru canalul de lucru al endoscoapelor, tub pentru canalul auxiliar al endoscopului, adaptor pentru canalul de lucru al endoscopului, tub pentru canalul de lucru al endoscopului, masa pentru dezinfecția manuală a produselor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax