Connect with us
Publicitate

BLAJ

Dotări pentru noua creșă din Blaj, amenajată în locul unei foste grădinițe. Mobilier, materiale didactice și echipamente

Publicat

Primăria Blaj cumpără dotări de peste 540.000 de lei pentru noua creșă de pe strada Eroilor din municipiu. Reamintim faptul că fosta grădiniță de pe strada Eroilor din Blaj este în prezent transformată în creșă, prin lucrări de extindere, reabilitare și dotare. Creșa va începe să funcționeze în luna mai 2022 și va găzdui 80 de copii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani.

Primăria Blaj a lansat vineri, 17 septembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru achiziția de dotări pentru obiectivul de investiție „Extindere și dotare creșă la nivelul municipiului Blaj”.

Valoarea totală estimată este de 541.886,65 lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, obiectivul general al proiectului îl reprezintă schimbarea destinației unei clădiri din grădiniță în creșă prin lucrări de extindere, reabilitare și dotarea adecvată necesităților învățământului anteprescolar în vederea creșterii accesului, calității și atractivității educației pentru copiii din cadrul municipiului Blaj.

Licitația are ca obiect achiziționarea dotărilor (mobilier, jaluzele, echipamente IT, electronice, electrocasnice și active necorporale, materiale didactice, echipamente pentru bucătărie, echipamente izolator, plastice și lenjerie) pentru a dota creșa modernizată din cadrul proiectului.

Obiectivul specific la care contribuie furnizarea produselor:

  • Schimbarea destinației unei clădiri din grădiniță în creșă și dotarea corespunzătoare a acesteia ce constă în creșterea numărului de dotari achiziționate de la 0 dotări/echipamente la 125 dotări/echipamente în termen de 25 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Extinderea creșei de la o suprafață desfășurată existentă de 1.083,00 mp la o suprafață desfășurată propusă de 1.587,74 mp în termen de 25 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
  • Adaptarea corespunzătoare a clădirii în care va funcționa creșa în vederea asigurării accesibilității și mobilității persoanelor cu dizabilități în cadrul creșei prin realizare rampă de acces, montare bare de sprijin, achiziționarea unui număr de 10 plăcuțe Braille în termen de 25 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax