Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două agenții de pariuri din Alba delapidate de managera zonală. Femeia, trimisă în judecată. Ce pagubă a făcut

Publicat

O femeie care a delapidat mai multe agenții de pariuri din Alba a fost trimisă în judecată. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 25 iunie 2024. Cazul va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. 

Din câte se pare faptele s-au petrecut timp de zece zile, în luna august a anului 2021. Atunci femeia a reușit să scoată din conturile firmelor, peste 150.000 de lei.

Femeia a reușit să delapideze firmele din poziția de manager zonal.

Faptele acesteia au ajuns în atenția procurorilor, iar la trei ani distanță, pe rolul unei instanțe de judecată.

Ce au reținut procurorii

”Inculpata în perioada 20.08.2021 – 30.08.2021, în mod repetat și în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, în calitate de manager de zonă pe raza județului Alba, angajată cu contract individual de muncă la cele două companii, a ridicat suma totală de 28.995 lei de la un nr. de 3 agenţii situate pe raza județului Alba și, respectiv, suma totală de 126.499,96 lei de la un nr. de 9 agenţii situate pe raza județului Alba, în vederea depunerii în conturile bancare al persoanelor vătămate, fără ca sumele de bani respective să fie depuse în fapt în aceste conturi bancare, fiind însușite și folosite în interes personal de către inculpată”, au notat magistrații în motivarea instanței.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax