Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două atlete ale CS Unirea Alba Iulia vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Marș din China

Publicat

Două atlete albaiuliene legitimate la CS Unirea vor reprezenta România în perioada 5-6 mai la Campionatul Mondial de Marș din China, la proba de 20 de kilometri, organizat în orașul Taicang.

Ana Rodean și Mihaela Acatrinei, sportive legitimate la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, participă în perioada 5-6 mai la Campionatul Mondial de Marș, la proba de 20 de kilometri, organizat în Taicang, lângă Shanghai, cel mai mare oraș din China.

Sportivele legitimate la CS Unirea Alba Iulia, care vor reprezenta România la Campionatul Mondial, au plecat spre China  și nu vor avea o misiune ușoară, întrucât au la dispoziție doar două zile pentru adaptare, iar în cazul unor astfel de deplasări este nevoie de cel puțin șapte zile pentru acomodare, având în vedere diferența de fus orar.

Profesorul Gabriel Avram, antrenorul Anei Rodea și Mihaelei Acatrinei, declară că elevele sale vor depune eforturi pentru a obține rezultate cât mai aproape de recordurile lor personale.

Echipa României la Campionatul Mondial din China, proba de 20 de kilometri marș, senioare, este formată din trei sportive, între care două legitimate la CS Unirea Alba Iulia, ceea ce arată că secția de atletism a clubului este una de referință din România.

Lotul României este completat de Arsine Andreea, legitimată CSU Galați.

La Campionatul Național de Marș de la Alba Iulia, organizat în luna martie, Ana Rodean s-a clasat pe locul 2, în vreme ce Mihaela Acatrinei pe poziția a 3-a. Prima treaptă a podiumului a fost ocupată de Arsine Andreea (CSU Galați).

”Am încredere mare în lotul României care va face deplasarea în China și sunt convins că antrenamentele consistente din ultimele luni nu sunt în zadar. În ciuda oboselii după drum și a diferenței de fus orar, am încredere că Ana și Mihaela vor obține rezultate bune, pe care le merită”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Secția de atletism a CS Unire Alba Iulia s-a înființat în 1974, odată cu clubul, iar sportivii legitimați aici au obținut peste 300 de medalii la campionatele naționale, cele mai bune rezultate fiind obținute la proba de marș. De asemenea, sportivii au bifat peste 40 de participări la competiții mondiale, europene și jocuri olimpice. În 2016, Ana Rodean a participat la Jocurile Olimpice de la Rio.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax