Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două autospeciale de stins incendii, donate unor comune din judeţul Alba. Festivitate la Cetatea de Baltă

Publicat

pompier

pompieri masina interventieComunele Cetatea de Baltă şi Cenade din judeţul Alba vor primi două autospeciale de intervenţie la incendii. Sunt donaţii din partea unei organizaţii umanitare. Cu acest prilej, joi, de la ora 14.00, în faţa Primăriei Cetatea de Baltă, va avea loc o festivitate, în prezenţa unor invitaţi de peste hotare.

Este vorba despre o delegaţie formată din 15 persoane din Marea Britanie şi Germania aflată în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureş, care va preda cele două autospeciale de stins incendii comunelor Cetatea de Baltă și Cenade din județul Alba.

Aceştia fac parte din organizaţia „Operation Sabre”, care desfăşoară activităţi umanitare și care a adus peste 30 de autospeciale de pompieri şi echipamente de protecţie pentru dotarea serviciilor profesioniste şi voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţ.

La aceste manifestări sunt invitaţi să participe prefecții județelor, președinți de consilii județene şi şefi de instituţii de la nivel judeţean, autorităţi locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax