Connect with us
Publicitate

AIUD

Două cazuri noi de infectare cu coronavirus, la Aiud. Numărul persoanelor cu teste pozitive a ajuns la 13. Precizările primăriei

aiud, cetatea aiudului

Publicat

În municipiul Aiud, la această oră sunt confirmate 13 cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu 2 mai multe decât ieri. De asemenea, 89 de persoane sunt izolate la domiciliu. Informațiile au fost făcute publice de reprezentanții Primăriei Aiud, pe contul de Facebook al instituției. 

Primăria Aiud este printre puținele din județul Alba care își informează cetățenii în legătură cu evoluția situației din localitate. Majoritatea celorlalte primării preferă să țină aceste informații la secret.

Citește și: ALBA: 15 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. Bilanțul ajunge la 133 de persoane

Informarea Primăriei Aiud:

”Informare privind situația COVID-19 la nivelul municipiului Aiud la data de 15.04.2020:

– 13 cazuri confirmate, conform DSP ALBA;
– 0 persoane în carantină;
– 89 persoane izolate la domiciliu;

Începând de la momentul aplicării măsurilor de izolare pe raza municipiului Aiud, DSP Alba a dispus izolarea la domiciliu a 325 de persoane. Pentru 236 persoane perioada de izolare a încetat.

Vă reamintim că ISU Alba ne-a comunicat că un aiudean venit din străinătate a fost preluat de pe aeroportul din Cluj Napoca și spitalizat în același oraș deoarece este infectat cu COVID-19. De asemenea, vă reamintim de cazul angajatului SPAPL care locuieşte în Rădeşti, infectat de asemenea cu COVID-19.

86 de cadre medicale de la chirurgie, ortopedie, ATI, neonatologie și ginecologie au fost testate și rezultatul este NEGATIV pentru toți”.

Tot la Aiud, DSP Alba a anunțat marți că o echipă a Direcției s-a deplasat la Spitalul Municipal Aiud, unde a fost demarată o anchetă epidemiologică.

Până luni seara, la această unitate, cinci cadre medicale erau confirmate cu noul coronavirus – două asistente și trei infirmiere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate