Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două coafeze din Alba Iulia le-au tuns și coafat pe bunicile de la Centrul de vârstnici. Povești, emoții și tunsori cochete

Publicat

Hairstylist-ul Mirela Molnar, alături de colega sa de salon, Ionela Iancu, au luat o zi de pauză de la lucrul cu clientele de zi cu zi și și-au îndreptat priceperea către o categorie specială: doamnele și domnii de la Centrul de vârstnici din Alba Iulia. 

Cele două coafeze din Alba Iulia au răspuns invitației reprezentaților centrului din Alba Iulia și-a pentru câteva ore și-au mutat salonul chiar în interiorul centrului de vârstnici. 

Acțiunea avut loc vineri, iar prin mâinile Mirelei și a Ionelei au trecut peste 30 de persoane.

Pe lângă partea de coafat, de cele mai multe ori persoana în grija căreia îți lași părul este și o bună ascultătoare. Coafezele ascultă zeci de povești de viață, dau sfaturi, și cunosc chiar și unele secrete din viața clienților lor.

Însă chiar și pentru cele două coafeze ziua de vineri a fost una emoționantă, a precizat Mirela pentru alba24.ro.

Vârstnicii au fost foarte încântați, au discutat cu ele, au pus întrebări și s-au bucurat de timpul petrecut în salonul amenajat de cele două coafeze.

Cu coafura făcută și aranjați, buncii centrului au participat duminică la o petrecere dedicată lor, de ziua Pensionarilor. Petrecerea a fost organizată de Primăria municipiului Alba Iulia.

În total aproape 300 de pensionari au participat la petrecere.

Am vrut să aducem un zâmbet pe chipul bunicilor din Alba Iulia, prin ceea ce știm noi să facem cel mai bine.

”Alături de colega mea, la invitația celor de la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia, i-am tuns si aranjat pe bunici, exact ca la salon. O întâlnire frumoasă si emoționantă.

Un gest pe care l-am făcut din inimă, pentru cei cărora le purtăm mult respect si de la care, mereu, avem de învățat. Mulțumim! La mulți ani bunicilor din toată lumea”, a scris Mirela pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax