Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două decese cauzate de COVID-19 în Alba. Doi bărbați de 68 și 53 de ani cu multiple afecțiuni au decedat

Publicat

Au fost înregistrate două decese în județul Alba cauzate de noul coronavirus. În total de la începutul pandemiei 75 de persoane au decedat. 

Un bărbat de 68 de ani din Alba Iulia, confirmat cu noul coronavirus în data de  26 septembrie a fost  internat la PNF Aiud și transferat în data de 2 octombrie pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. A  decedat în data de 5 octombrie. Avea multiple comobridități: cardiopatie ischemică, tumora vezicală, anemie și infecție urinară.

Bărbat în vârstă de 53 de ani, din Tibru, care a fost  confirmat cu COVID-19, în 18 septembrie și internat în 19 la Blaj,. A fost transferat în 4 octombrie pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. A decedat o zi mai târziu pe 5 octombrie. Suferea de mai multe comorbidități:  diabet tip II și AVC sechelar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax