Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două depozite strategice vor fi construite la Sebeș, în mijlocul unei unități militare. La ce vor fi folosite

Publicat

Două hale destinate suplimentării depozitării materialelor medical-farmaceutice la nivel național vor fi construite la Sebeș, o zonă strategică dacă ținem cont de apropierea de cele două autostrăzi.

Cele două spații de depozitare urmează să fie realizate în cazarma 1025 și vor avea o suprafață utilă de peste 4.200 mp. Investiția se ridică la peste 18,6 milioane de lei, fără TVA. 

Investiția, lansată în SEAP

Unitarea Militară 02384 a lansat luni, 17 august, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru realizare spații de depozitare materiale sanitare în cazarma 1025 din Sebeș.

Valoarea totală estimată este de 18.674.239 de lei, fără TVA.

Prin proiect se propune realizarea a două imobile cu destinația spațiu de depozitare pentru medicamente, aparatură și dispozitive medicale, materiale sanitar – farmaceutice și materiale de protecție de resort medical în cazarma 1025 Sebeș, precum și a infrastructurii necesare pentru funcționarea acestora.

Investiția propusă are drept scop suplimentarea depozitării materialelor medical-farmaceutice la nivel național.

În prezent, cazarma 1025 Sebeș nu dispune de spații corespunzătoare privind depozitarea materialelor sanitar – farmaceutice și a dispozitivelor medicale, necesare în vederea constituirii unor stocuri și a depozitării rezervei Direcției Medicale.

Potrivit studiului de fezabilitate, prin realizarea proiectului, patrimoniul național de depozitare va crește cu aproximativ 4.400 mp.

Situația existentă

Pe amplasamentul studiat există 5 corpuri de clădire (pavilioanele J, K, V, Z4, Z5) propuse spre demolare.

Aceasta se află într-o stare avansată de degradare și cu durata de funcționare depășită, și nu mai corespund din punct de vedere tehnic specificului activităților desfășurate în cazarmă, astfel că reabilitarea lor nu este justificată.

Caracteristicile construcțiilor propuse

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax