Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două dosare penale în două zile pentru un bărbat din Alba. Cum a reușit să intre în atenția polițiștilor rutieri

Publicat

Două dosare penale, în două zile pentru un bărbat din Alba. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Roșia Montană care după ce în urmă cu două zile s-a urcat beat la volan, în data de 17 octombrie a fost prins de polițiști în timp ce conducea o mașină. 

Cazul a fost prezentat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 18 octombrie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 octombrie 2024, în jurul orei 22.00, polițiștii din Abrud au oprit, pentru control, pe strada Avram Iancu din oraș, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Roșia Montană.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, începând cu data de 16 octombrie 2024.

La data menționată anterior, bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism, pe raza comunei Roșia Montană, și a fost depistat de polițiști, care au luat măsura sancționării contravenționale și reținerea permisului de conducere.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 18 octombrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni. Cercetările sunt continuate, au transmis reprezentații IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate