Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două „echipe” de hoţi din Cluj, prinşi la Ocoliş, cu bunurile furate în maşină. Unul dintre autoturisme fusese oprit de poliţişti pentru că avea numere provizorii

Publicat

pol

Patru tineri din judeţul Cluj, suspecţi principali în cazul unui furt de la o societate comercială din Poşaga au fost prinşi de oamenii legii, joi noaptea, în timpul unui control rutier obişnuit. În maşina cu numere provizorii cu care se deplasau aceştia, poliţiştii au găsit bunurile alimentare furate, în valoare de 2.000 de lei.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Baia de Arieș, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei Ocoliș, au oprit pentru control, joi, la ora 3.30, pe DN 75, un autoturism cu numere provizorii, condus de G.E.M. (26 de ani), din Iara (Cluj). Au verificat maşina şi au constatat că pasagerii din autoturism, toți din Cluj,  sunt autorii unui furt de bunuri alimentare comis dintr-o societate comercială din localitatea Poșaga – Orăști (Alba), în aceeași noapte.

Bunurile în valoare de 2.000 lei, aflate în  autoturism, au fost recuperate și predate părții vătămate. Cei patru tineri – G.E.M (26 de ani), B.S. (19 ani), P.A.C. (20 de ani) și N.N. (17 ani)  sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Un alt caz similar a fost identificat tot joi noaptea, în aceeaşi localitate. La ora 1.55, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag componente de pe terasamentul de cale ferată îngustă, din comuna Ocoliș, satul Vidolm,  județul Alba,  în locul numit ”Pârâul Mărului”.

În urma sesizării, echipa de cercetare a polițiștilor Secției 11 Poliție Rurală Baia de Arieș s-a deplasat la fața locului, și, pe Drumul Național 75, la km 132+700 m, au oprit pentru control un autoturism suspect, care era condus de  M.O.M. (22 de ani) din comuna Mihai Viteazu,  județul Cluj.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că în autoturism se aflau patru tineri din Cluj (J.V.S, A.F., A.A. și  C.I.G., cu vârste cuprinse între 22 de ani și 25 de ani), mai multe bucăți de șină și diverse ustensile folosite pentru demontarea și tăierea metalului feros.

Față de cei cinci bărbați, cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax