Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Două familii din Blaj s-au certat în plină stradă. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului

Publicat

jandarmi Două familii din Blaj şi-au amintit de divergenţele pe care le aveau şi au iscat un scandal în mijlocul străzii. Incidentul s-a petrecut vineri, la ora 14.00, pe strada Alexandru Borza din municipiul Blaj.

Jandarmii din Blaj au intervenit pentru aplanarea scandalului izbucnit între cele două familii. Se pare că divergenţele au apărut încă de pe vremea cât erau la muncă în străinătate.

Vineri, o femeie s-a prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi a solicitat ajutor de urgenţă deoarece mai multe persoane se certau în mijlocul străzii şi exista posibilitatea apariţiei unor violenţe fizice. Pentru aplanarea conflictului a intervenit de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a acţionat pentru prevenirea escaladării violenţei şi identificarea vinovaţilor.

Şase persoane, o femeie şi cinci bărbaţi, au fost găsite ca fiind principale vinovate de producerea scandalului. Cele şase persoane fac parte din două familii între care există divergenţe mai vechi, care de-a lungul timpului au mai dat naştere unor episoade tensionate şi care, se pare, datează încă de pe vremea cât familiile respective erau la muncă în străinătate.

Vinovaţii au fost identificaţi ca fiind Elisabeta S., Ovidiu C., Nicolae M., Gheorghe M., Tiberiu M. şi Valentin M., toţi domiciliaţi în Blaj, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani şi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Totodată au primit îndrumări asupra comportamentului viitor şi li s-a amintit că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax