Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două femei de 73 și 61 de ani prinse cu pocnitori la ele, în piața din Blaj. Câtă marfă le-au confiscat polițiștii

Publicat

Două femei din Mureș au fost prinse de polițiști, în timp ce vindeau pocnitori în piața din Blaj. Când polițiștii le-au percheziționat au descoperit că cele două femei aveau la ele 1500 de materiale pirotehnice. 

Informația a fost transmisă de reprezentanții IPJ Alba, într-un comunicat de presă, transmis în data de 23 decembrie 2022.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 decembrie 2022, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au depistat două femei, de 73 și 61 de ani, din Târnăveni, județul Mureș, în timp ce încercau să comercializeze, în piața din Blaj, articole pirotehnice, din categoria P1.

Polițiștii au confiscat 1.500 de astfel de articole pirotehnice și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Articolele pirotehnice de tip petardă, încadrate în categoria P1 nu sunt destinate a fi folosite în scop de divertisment, utilizarea acestora fiind permisă în cazuri deosebite, de persoanele aflate în pericol, pentru a îndepărta animalele agresive sau sălbatice, de către fermieri sau de alte categorii profesionale ce utilizează astfel de articole pirotehnice în scop tehnic.

Utilizarea necorespunzătoare a articolelor cu conținut pirotehnic poate produce vătămări corporale cu consecințe deosebit de grave.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax