Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două femei din Alba au fost bătute de către partenerii de viață. Una dintre ele a ajuns la spital

Publicat

pixabay free

Doi bărbați din Alba, unul din Aiud și altul din Blaj s-au ales cu dosare penale după ce duminică, 19 decembrie, și-au bătut iubitele. Pe lângă dosarele penale, cei doi au interdicție de a se mai apropia de femei timp de cinci zile. 

În urma bătăii primite, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 decembrie 2021, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliței Municipiului Aiud au intervenit la o locuință din municipiu, ca urmare a faptului că un bărbat și-a agresat concubina.

Din primele cercetări a rezultat că, în jurul orei 19,30, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, și-ar fi agresat partenera de viață, provocându-i leziuni pentru a căror îngrijire nu a fost necesar internarea în spital.

De asemenea, potrivit IPJ Alba, la data de 19 decembrie 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o tânără, de 24 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, , în urma unui conflict spontan avut cu partenera sa, bărbatul în vârstă de 32 de ani, din Blaj, ar fi lovit-o.

Tânăra a  fost transportată la spital și a primit îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele celor doi bărbați, polițiștii au întocmit dosare penale.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax