Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două femei din Alba Iulia, prinse în FLAGRANT când furau bani din poșeta unei alte femei. Polițiștii au fost pe fază

Publicat

Două femei din Alba Iulia au fost prinse de polițiștii din Sebeș, chiar în momentul în care furau bani din poșeta unei femei. Sunt cercetate în prezent pentru furt, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

La data de 08 august 2020, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Minicipiului Sebeș, împreună cu un jandarm din cadrul IJJ Alba, le-au surprins în flagrant, pe două femei, de 31 și 39 de ani, din Alba Iulia, în timp ce ar fi sustras bani, din geanta unei femei de 78 de ani, din Sebeș.

Se pare că, una dintre femei i-ar fi distras atenția păgubitei, iar cealaltă profitând de neatenția acesteia i-a sustras din poșetă suma de 243 de lei.

Față de cele două femei a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, iar banii au fost recuperați și predați prsoanei vătămate.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax