Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două femei din Alba rănite, după ce un șofer a intrat cu mașina într-un autoturism de la o școală de șoferi. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă, 10 decembrie, pe DN 1, la kilometrul 413, pe raza comunei Miraslău, în jurul orei 10,45, transmit polițiștii din Alba, într-un comunicat de presă. 

În accidentul rutier a fost implicat un șofer de 41 de ani, care conducea un autoturism și o tânără de 24 de ani ce se afla la volanul unei mașini de școală auto. În urma impactului tânăra de la volan, dar și instructoarea auto în vârstă de 55 de ani au fost rănite, transportate la spital, dar nu au rămas internate.

Potrivit IPJ Alba, la  data de 10 decembrie 2022, în jurul orei 10,45, pe DN 1, la kilometrul 413, pe raza comunei Miraslău, un bărbat de 41 de ani, din Lunca Mureșului, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Unirea – Aiud, s-a angajat într-o depășire, într-o zonă în care această manevră este interzisă, iar la revenirea pe banda sa de circulație a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un autoturism tip școală, care era condus de o tânără de 24 de ani, ce era asistată de o instructoare auto, în vârstă de 55 de ani.

În urma accidentului, tânăra și instructoarea auto au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportate la spital, fără a rămâne internate.

Toate persoanele implicate in evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax