Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două femei din Alba, victime ale violenței domestice. Bărbații agresivi s-au ales cu ordine de protecție pe numele lor

Publicat

politie noaptea

Două femei din Alba au fost victimele violenței domestice, duminică, 18 decembrie. Este vorba despre o femeie din Ighiu și alta din Vinerea care au fost amenințate de către bărbații cu care își împart viața. 

În ambele cazuri, la fața locului au intrevenit polițiștii din Alba care au emis ordine de protecție pe numele soților agresivi. 

Ceoe două cazuri au fost transmise de polițiști, în buletinul de presă din data de 19 decembrie 2022.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 decembrie 2022, în jurul orei 23,15, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat, de 27 de ani, din comuna Ighiu, cu privire la faptul că, o femeie ar fi fost amenințată de către soţul ei. Totodată, acesta ar fi distrus mai multe bunuri din locuinţă.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 33 de ani, din comuna Ighiu, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiindu-i interzis să se apropie de soţia sa.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare şi distrugere.

De asemenea, potrivit IPJ Alba, la data de 18 decembrie 2022, Poliția Oraşului Cugir a fost sesizată de către o femeie de 27 de ani, care locuieşte fără forme legale în localitatea Vinerea, cu privire la faptul că ar fi fost ameninţată de către soţul ei, provocându-i o stare de temere.

Din primele cercetări, a rezultat că, la data de 18 decembrie 2022, în jurul orei 12,00, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Miceşti, şi-ar fi ameninţat soţia.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal, pentru ameninţare, iar în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax